Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

To jste mne zklamal.

Ja ocekaval, ze napisete jak ty brambory varil Pepa Bican. Pravda, nemuzete za to, ze mate stejne jmeno.

A to Maslo, to bych koupil radeji u Domspitz, to je o jednu tridu lepsi Liga nez Madeta,

i kdyz zrejme pouzivaji stejne mleko.

0 0
možnosti
Foto

Kdyby byl ještě Pepa živ a zdráv, určitě by je vařil hodně podobně :-)

0 0
možnosti
DP

D97a45d38a27k 72P37e37t15r

8. 7. 2016 9:48

A jak se vaří čaj?

0 0
možnosti

Ano, to je téměř perfektni americký recept. Ještě tam ovšem chybí, že nůž je ostrý, tudíž hrozí říznutí, a vidlička může zranit bodnutím!:-):-):-):-):-)

Ale daleko lepší jsou pečené v troubě!:-)

0 0
možnosti
Foto

O tom, jak se správně zachází s příborem, si klidně povíme zase někdy příště ;-D

0 0
možnosti
MV

to jako fakt? fakt jsem ucet celej blog o tom, jak se varej brambory ve slupce? ... na vas si musim dat pozor!

0 0
možnosti
Foto

Však víte jak, někoho zajímá politika, jiného sport, někdo je kutil...no a Vy jste prostě velký obdivovatel brambor, za to se nemusíte vůbec stydět ;-)

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS