Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nechápu co je vám do toho, že jiní lidé poptávají tyto služby. Facku by si zasloužili spíše dobroserové-zakazovači.

0 0
možnosti
Foto

Chcete tedy říct, že každý, kdo napíše o něčem blog a přidá svůj vlastní názor na dané téma, tak je dobroser-zakazovač? To abychom celý blog zavřeli, neboť pan Kšír nemá rád články, které kritizují něco, v čem se autor osobně neangažuje. Každý rozumný člověk, když si ráno pustí televizi a omylem přepne na nějaký pseudokanál, kde zrovna běží ezoterický pořad, tak se jde po 2 minutách poslechu nějakého krásného telefonního hovoru mezi divákem a bubákem (čarodějnicí) vyzvracet do záchodu. Z toho, jak jsem Vás článkem naštval, soudím, že tam určitě voláte každý den za krásných 70 Kč/min a ptáte se na to, co Vám stará asi dnes uvaří zase za blaf k večeři ;-D

0 1
možnosti
Foto

Už jste někdy slyšel, že slovo je energie? Že dokáže rozpoutat válku i zajistit mír? Že dokáže zabít i uzdravit? Proč by obchodníci se slovy měli být stíháni a třeba pracovníci v cetovním ruchu nikoliv? Těch podvodníků je podle mého více spíš v cestovním ruchu.

1 1
možnosti
JR

J35a33n 30R83á88ž

13. 7. 2016 15:20

Práce v turistickém ruchu, myslím tím činnost cestovních kanceláří, je obchod s iluzemi stejně jako věštění z křišťálové koule. Někdo věří pohádkám pracovníka cestovky a jiný pohádkám od kartářky. Nevidím v tom rozdíl!

2 1
možnosti
JN

Komu není rady, tomu není pomoci.

A jak chcete rozlišit, která náboženská či jinak kejklířská společnost je dobrá a která ne?

0 1
možnosti

Rv

Inu, po čtyřiceti letech komunistického brainwashingu jsme nesamostatní, závislí na státu, závislí na politicích, závislí na druhých, neumíme se rozhodovat, neumíme stát na vlastních nohou, neumíme myslet... A tak hledáme toho, kdo rozhodne za nás. Jak pošetilé!

Někdy si kladu otázku, zda opuštěním důvěry k láskyplnému Bohu nepropadáme nejrůznějším vírám a pavěrám, zda ztrátou víry v dobrého Boha jsme neztratili také víru v dobro druhého člověka... Možná...

:-)

1 1
možnosti
JN

Jak komické je, že někteří prosťáčci cítí potřebu pro zdůvodnění čehokoliv stále poukazovat na 41 let trvající vládu komunistů i 27 poté, co už komunisté nevládnou.

Jak dlouho s tím chcete ještě vydržet?

4 2
možnosti
Foto

Tenhle ezo boom je tu proto, že jsme většinou odmítli křesťanství, třeba právě pro to nechvalně známé upalování "čarodějnic". Ty ženy, které se vyznaly v bylinkách a radily lidem v různých záležitostech byly nebezpečnou konkurencí právě oficiálním církevním představitelům. Takže to byl takový konkurenční boj, podobný tomu dnešnímu politickému. Kdo bude mít vliv na ovečky. Čili na ty slabší,kteří hledají nějakou úlevu či přímo pomoc ve zvládání obtížných životních situací. V jiiných kulturách zas měli svůj vliv šamani. Takže zřejmě tu byla vždy určitá sorta lidí, kteří o sobě prohlašují, že vědí víc z oné tajemné oblasti života, které pracovně můžeme říkat "něco mezi nebem a zemí". A nějakým způsobem toto praktikují. Jestli to skutečně existuje nebo v to lidé jen doufají či přímoí věří.. osobně nedovedu natuty říct. Pravdou je, že oním mediálním prostorem se tomu dává prostor. Oni ale i někteří politici, obchodníci a pdonikatelé chodí k vědmám a astrologům, a dřívější panovníci také měli svoje věštce, je to tedy jistá řekněmě neoficiální - tolerovaná tradice.

2 0
možnosti

Pohrdneš důvěrou Bohu a hledáš víru jinou...

0 0
možnosti
Foto

Vy musite byt zajimavy clovek. Svym zpusobem se zivite jako prekupnik s iluzemi a mate potrebu poukazovat na neco, co se vas nijak netyka a co je naprosto okrajovym jevem. Zvlastni ... A nemejte pocit, ze si cokoliv vztahuji na sebe a beru osobne, jak jste nedavno obecne zminoval nekde v jine diskuzi ... Jen mam po precteni takoveho nenavistneho blabolu chut vyjadrit svuj pocit .. I ja povazuji podobne veci za zbytecne ci az nesmyslne, ale verte nebo ne, nekomu to pomaha. A jestli se me to nedotyka, nechava me v klidu. To napriklad obor, ve kterem pracujete vy, se dotyka nesrovnatelne vetsiho mnozstvi lidi a mnohdy logicky i negativne .. presto jsou ti lide pro vas blbci, kteri vas jen nepochopili ;-D

8 1
možnosti
Foto

V USA existuje každou neděli v televizi program, který se jmenuje Telethon. Princip je jednoduchý. Po jevišti pobíhá jako šílenec nějaký kazatel, nebo kazatelka, tou často bývá velice aktivní Paula White, a přesvědčují diváky, že jsme všichni v rukách Satana. No a ve spodní části běži číslo konta na které je nutné poslat peníze. A ty částky nejsou malé. Co je to proti takovým vědmám. Navíc platí staré a otřepané, když mně něco nebaví, nekoukám se.

5 0
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1110x
Jsem tvrdohlavý beran, mám vlastní názory a podle nich se také řídím.