Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Když jsme reklamovali vadný díl ze skříňky, poslali nás do skladu, kde velmi ochotný pán vyndal z celého balení skříňky onen díl, dal nám ho a ten poškozený, který jsme reklamovali, do balení uložil. Hop nebo trop, třeba si toho další kupující nevšimne ...:-)

1 0
možnosti
Foto

Tak to je tedy drzost :-)

0 0
možnosti
Foto

A co zlaté české ručičky? Taková stavebnice je konečně něco, co čecháčka donutí přemýšlet a dělat něco rukama! ;-D

0 0
možnosti

.. a namáhat mozkovnu a navíc se rodina, montující dohromady trojdílnou skříň, tak hezky stmelí a vyladí všechna úlevná slovíčka. ;-)

2 0
možnosti

V podstatě s Vámi souhlasím. S panem synem se nám podařilo po několika hodinách sestavit stolek pod PC. Až se to podařilo, zjistili jsme, že je to velmi jednoduché ovšem pouze pro tento stolek. Pokročilé firmy ovšem návody nedělají slovně, ale v piktogramech. Na to už vůbec nemám. Zářným příkladem je ČT. Pokud tam byla *, tak jsem pochopil, že syn by se na to neměl dívat. Dnes, když se tam objeví jeden z těch geniálních piktogramů, než přijdu na to o co jde, syn už to má dávno odkoukané. Rád bych se zeptal, kolik za toto geniální řešení pan autor dostal.

0 0
možnosti
Foto

V dnešní době internetu si syn snadno poradí a není v lidských silách mu v koukání na "nevhodné" věci zabránit :-) Kolik je mu let?

0 0
možnosti

Vy jste hrozně nešťastný člověk. Vám ten svět TAK ubližuje! Policajti jsou na Vás zlí, někdo Vám píše návody, že se v nich nevyznáte, a krade šroubky... Už teď se děsím, čím Vás život potýrá příště. Že by pošťáci, co nezvoní? To je taky takové neotřelé téma...

0 1
možnosti
Foto

Náhodou jsem člověk docela šťastný, ale když mě něco štve, mám to na srdci, tak se rád podělím s širokou veřejností a zjistím, jak to cítí ostatní.

0 0
možnosti

Mě vadí, že úplně zmizela odpovědnost prodávajících, a ani si nejsou schopni uvědomit, jak zákazníkovi zkomplikují svou lemplovitostí život, a zkazí radost.

A to, co píšete s tou židlí, taky nechápu. Místo, aby svoji chybu ihned napravili, když jí můžou vyměnit, tak to táhnou měsíc. To jsou houby obchodníci. Bojí se sebemenšího rizika.

Tak ať se vám i přes ty "překážky" s vybavením bytu, hezky bydlí!:-))

1 0
možnosti
Foto

Děkuji za vřelé přání, člověk se s tím vždy nějak popere :-)

1 0
možnosti

Trošku chybí jména těch obchodů.

1 0
možnosti
Foto

Záměrně je nejmenuji, ale jednalo se pokaždé o jinou prodejnu. Zřejmě je to tedy trend poslední doby napříč celým segmentem.

0 0
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1110x
Jsem tvrdohlavý beran, mám vlastní názory a podle nich se také řídím.