Diskuse
Brambory na loupačku po Bicansku
Děkujeme za pochopení.
V50o38k33o10u94n 65V70l45a65d22i78m56i85r
To jste mne zklamal.
Ja ocekaval, ze napisete jak ty brambory varil Pepa Bican. Pravda, nemuzete za to, ze mate stejne jmeno.
A to Maslo, to bych koupil radeji u Domspitz, to je o jednu tridu lepsi Liga nez Madeta,
i kdyz zrejme pouzivaji stejne mleko.
D97o43m33i53n27i88k 69B33i43c84a41n
Kdyby byl ještě Pepa živ a zdráv, určitě by je vařil hodně podobně
M93a62r22i84e 89Š66í55p26k94o47v68á
Ano, to je téměř perfektni americký recept. Ještě tam ovšem chybí, že nůž je ostrý, tudíž hrozí říznutí, a vidlička může zranit bodnutím!:-):-):-):-):-)
Ale daleko lepší jsou pečené v troubě!:-)
D68o57m39i66n59i97k 51B38i77c82a21n
O tom, jak se správně zachází s příborem, si klidně povíme zase někdy příště
M90a44r92e43k 64V60a51l47i48č70e42k
to jako fakt? fakt jsem ucet celej blog o tom, jak se varej brambory ve slupce? ... na vas si musim dat pozor!
D71o39m14i59n54i27k 73B57i46c67a97n
Však víte jak, někoho zajímá politika, jiného sport, někdo je kutil...no a Vy jste prostě velký obdivovatel brambor, za to se nemusíte vůbec stydět
- Počet článků 10
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 1110x